فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

اعلام حمایت «سنان اوغان» از اردوغان

اعلام حمایت «سنان اوغان» از اردوغان نفر سوم دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، روز دوشنبه رسما حمایت خود را از «رجب طیب اردوغان» اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سنان اوغان» در سخنرانی که عصر روز دوشنبه انجام داد گفت که باید پناهجویان از ترکیه به بیرون رانده شوند چون این موضوع به امنیت ملی کشورمان ارتباط دارد.

نفر سوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه که 5.17 درصد آرای دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را بدست آورده گفت که تولید صنایع دفاع ملی ترکیه باید ادامه یابد.

سنان اوغان اضافه کرد: «ما خواستار هیچ پست و مقامی نبوده و چیزی که برای ما مهم است، منافع ملی ترکیه است».

وی که در انتخابات نامزد ائتلاف «آتا» بوده، گفت: «رئیس جمهور جدید باید در شرایط توافق با پارلمان قرار داشته باشد و مخالفان در دور نخست نتوانستند ما را مجاب کنند و نتوانستند اکثریت را در پارلمان بدست بیاورند».


سنان اوغان در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ترکیه با کسب 5.17 درصد آرا، پس از اردوغان و قلیچدار اوغلو سوم شد

 

نامزد دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ترکیه اضافه کرد: «باید یک جدول زمانی برای اخراج پناهجویان به کشورهایشان وجود داشته باشد و مانع از ورود آنها به کشورمان بشویم».

سنان اوغان افزود: «دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت بالایی برخوردار بوده به همین دلیل رایزنی‌های گسترده‌ای با مقامات در ائتلاف انجام دادیم».

وی ادامه داد: «پس از رایزنی با مقامات در حزبمان، تصمیم گرفتیم که از رئیس جمهور اردوغان در دور دوم انتخابات حمایت کنیم».

تصمیم اوغان برای حمایت از اردوغان در حالی منتشر می‌شود که نتایج نظرسنجی منتشرشده توسط موسسه «Optimar» نشان می‌دهد که ۲۵ درصد از طرفداران «سنان اوغان» به «رجب طیب اردوغان» و ۲۵ درصد دیگر به «کمال قلیچداراوغلو» رای خواهند داد؛ روندی که در نهایت، به سود اردوغان تمام خواهد شد.

در نظرسنجی انجام شده توسط این موسسه، حدود ۲۷.۹ درصد گفته‌اند که تصمیم خود را برای حمایت از کاندیداها در دور دوم انتخابات نگرفته‌اند، ۱۸.۶ درصد گفته‌اند که در دور دوم پای صندوق های رای نخواهند رفت و ۳.۶ درصد از اظهار نظر درباره این موضع خودداری کرده‌اند.

پایگاه خبری انگلیسی‌زبان «میدل‌ایست‌آی» روز دوشنبه (۱۵ می) در گزارشی با ارائه تحلیلی مقایسه‌ای از میزان آراء کسب‌شده توسط اردوغان در این انتخابات با دوره قبلی در سال ۲۰۱۸، نوشت که او برای دور دوم در وضعیت خوبی قرار دارد. براساس هفت نظرسنجی انجام‌شده توسط حزب عدالت و توسعه در ماه گذشته، نتایج نشان داده که اردوغان با اختلاف دو تا سه درصدی نسبت به رقیبش برتری دارد.

کمیسیون عالی انتخابات ترکیه روز جمعه، ۱۹می)، سرانجام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری را که در تاریخ ۱۴می (24 اردیبهشت) در این کشور برگزار شد، اعلام کرد. «رجب طیب اردوغان»، کاندید ائتلاف «مردم»، و رئیس‌جمهور کنونی ترکیه، ۴۹.۵۲ درصد، «کمال قلیچداراوغلو» کاندید ائتلاف «ملت»، ۴۴.۸۸ درصد و سنان اوغان نامزد ائتلاف «آتا» هم، ۵.۱۷ آرا را در دور اول انتخابات از آن خود کرده‌اند. دور دوم رقابت‌های انتخاباتی بین اردوغان و قلیچدار اوغلو ۲۸می (7 خرداد ماه) برگزار خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار